Cursus

Gezondheid

ZWANGERSCHAPSYOGA

Een ontspannen maar gedegen voorbereiding op de aanstaande bevalling! De lessen zijn deels actief maar hebben ook zeker een informatief karakter. De ademhalingsoefeningen en de technieken om de weeën op te vangen zijn hierbij van groot belang.  Er is aandacht voor de houding, de diverse stadia van de bevalling, en de eventuele klachten tijdens de zwangerschap. De partneravond is een goede voorbereiding voor de partner. Er worden praktische tips aangereikt aan de aanstaande vader waaronder: diverse ademhalingstechnieken, de te verwachten signalen en stadia van de bevalling, verschillende massagetechnieken, en de waar mogelijke ondersteuning van de vrouw tijdens het gehele traject op de dag van de bevalling voor de aanstaande ouders.

Ik wil je simpelweg goed door die bevalling heen helpen en met de nodige aanwijzingen en voorbereidingen, gaat dat zeker lukken. Lees misschien hieronder nog de reacties van de dames die je voorgingen, die zijn er goed doorheen gekomen, zo kan het voor jou ook zijn!

NB
Het betreft een doorlopende les; Als zwangere kun je instromen wanneer je wilt en wisselen zoveel je wilt tussen de maandag, woensdag en donderdag. Het is zeker raadzaam een (fleece)deken en kussen(s) mee te nemen voor het nodige comfort.

 

 
Vergoeding door uw ziektenkostenverzekeraar
 

Verzekeraars passen ieder jaar hun voorwaarden en vergoedingen aan. Informeer daarom altijd zelf bij uw zorgverzekering of er eventueel sprake is van vergoeding voor deze zwangerschapscursus. Dit is niet iets waar ik invloed op kan uitoefenen.

Eventuele aanspraak op korting dient u vooraf aan te geven, aangezien het nooit achteraf wordt verrekend.

Als u ingeschreven bij de Provinciale Kraamzorg, dan krijgt u een korting van 25 euro op de zwangerschapsyoga. Als u ingeschreven staat bij Kraamcentrum DAT, dan krijgt u een korting van 25% op de zwangerschapsyoga.

 

Wanneer:

Maandag van   17.00 – 18.00 uur

Woensdag van  18.30 – 19.30 uur

Donderdag van 19.00 – 20.00 uur

 

Tarieven:

10-lessenkaart: 150,-
Proefles 10,-

 

NB

Is het voor jou om een of andere reden onmogelijk om de gehele cursus te doorlopen, dan bestaat de mogelijkheid om in een privé sessie een en ander aangereikt te krijgen om de bevalling goed door te komen. Ook als je nog even op herhaling wilt bij een 2e of 3e kindje en je puur en alleen de pers- en ademhalingstechnieken nog even één op één met me wil doornemen, dan is een privé sessie aangewezen.

Ook als je zover gevorderd bent in je zwangerschap dat je de 10 lessenkaart niet meer kunt opmaken, dan kun je overwegen een combikaart te nemen en dan 5 lessen gebruiken voor de zwangerschapsyoga en 5 lessen voor de babymassage. Dit is natuurlijk ook geschikt voor mensen die puur en alleen een opfriscursus willen bij hun 2e of 3e kindje.

Lees misschien ook de reacties van de dames die deze cursus al eerder hebben doorlopen: https://www.enjoyyoga.eu/zwangerschapyoga/
 

Elise Schuitenmaker

EnjoyYoga

06-14164345

info@enjoyyoga.eu

www.enjoyyoga.eu

Misschien ook interessant voor u

Gerelateerde activiteiten en cursussen

Babymassage

BABYMASSAGE Een heerlijk ontspannen uurtje voor jou en de kleine!

Meer info

Basiscursus EHBO

Basiscursus EHBO

Meer info