Cursus

Gezondheid

BABYMASSAGE/POSTNATALE YOGA

In deze cursus wordt de Yoga gecombineerd met Babymassage. Een haast logisch vervolg op de zwangerschapsyoga, want na de bevalling doe je Yoga met je baby!

Postnatale Yoga helpt je om na de bevalling weer in balans te komen, je lichaam te versterken en zo langzamerhand weer in je vertrouwde jasje terecht te komen. De nadruk ligt op het versterken van de bekkenbodem, de rug-, bil-, buik-, en beenspieren. Door de oefeningen – die je deels met je baby doet – krijg je spelenderwijs weer een strak figuur en kom je letterlijk en figuurlijk weer goed in je vel te zitten.

De babymassage is een rustige en prettige manier om contact te maken met de baby. De huid is het grootste orgaan en door de massage krijgt de tastzin – een van de belangrijkste zintuigen – een impuls. Middels de massage creëer je een intens moment met je baby en verdiep je het contact door aanraking. De ouder geeft het kind een gevoel van welbehagen en geborgenheid. Het is bovenal rustgevend. Voorts helpt het darmkrampjes en obstipatie voorkomen en ze slapen als roosjes! Een nuttig en prettig uurtje met aandacht voor jezelf en de kleine in een ontspannen sfeer.

Het merendeel van de tijd in deze cursus wordt besteed aan de babymassage. De oefeningen voor ‘the core’ worden – na beoefening in de les – aan het eind van de cursus per mail naar je toegestuurd, zodat je er thuis ook werkelijk mee aan de slag kunt.

 

Wanneer:

Iedere maandag om 13.00 uur en iedere donderdag om 15.00 uur

Tarieven:

Een afgeronde cursus van 5 lessen: 75,-


Elise Schuitenmaker

EnjoyYoga

06-14164345

info@enjoyyoga.eu

www.enjoyyoga.eu

Misschien ook interessant voor u

Gerelateerde activiteiten en cursussen

Basiscursus EHBO

Basiscursus EHBO

Meer info

Zwangerschapsyoga

ZWANGERSCHAPSYOGA Een supergoede voorbereiding op je bevalling!

Meer info