Israël, het Beloofde Land


Net als vorig jaar heeft Ben den Aantrekker weer plannen om een maatwerkreis te organiseren. In principe voor eind september / begin oktober 2018.
Natuurlijk staan er weer beroemde plaatsen op het programma; onder (veel) andere: Bethlehem, Nazareth, Jericho, Dode Zee, Meer van Galilea, Capernaüm, Golan hoogte, en natuurlijk Jeruzalem (o.a. Via Dolorosa, Klaagmuur, Olijfberg, grafkerk, Yad Vashem, Hadassah). Maar daarnaast is er ruimte in het programma voor het bezoeken van 3 á 4 musea met mooie kunst.
Deze reis is speciaal gericht op senioren met interesse voor kunst, cultuur en geschiedenis. Geen moeilijke klim- en klauterpartijen; geen commercieel gedoe. Goede hotels (en waarschijnlijk enkele overnachtingen in een kibboets), eigen Nederlandssprekende gids en eigen luxe bus met airco.
Het wordt weer een unieke reis, want geen enkele standaardreis doet aan museumbezoek. En geen enkele touroperator bezoekt plaatsen als Megiddo, Beersheva, Ashdod, Nimrod, Tsfat en Rosh Hanikra. De meeste reisorganisaties beperken zich tot de bekende highlights.
 
De voorlopige prijs bedraagt € 1.950,= p.p. op basis van tweepersoonskamer. Inbegrepen is bijna alles: vliegreis, vervoer in Israël, verblijf in 3- of 4-sterren accommodatie met ontbijt en diner, excursie- en entreegelden, NL-gids. Niet inbegrepen: lunches en fooien, vervoer naar en van Schiphol (of andere luchthaven), verzekeringen.
Deze reissom is gebaseerd op 10 – 14 deelnemers; komen er meerdere, dan daalt de prijs sterk. En hetzelfde geldt ook, wanneer in plaats van kibboetsovernachtingen gekozen wordt voor een hotel.
 
Als je serieuze interesse hebt voor deze bijzondere reis, neem dan contact op via e-mail ben.den.aantrekker@hetnet.nl of via telefoon 0164 – 243 555.
Ook kun je daar terecht voor nadere informatie of wensen.

« Overzicht